Hotel St Azur, Malta

St. Azur Hotel, Malta

Logeren op één van de beste plekken op Malta? In een hotel waar je heerlijk kunt relaxen én één van de beste plekken om het eiland te ontdekken? Dat is het Azur Hotel in Sliema. Bekijk alle tips voor een vakantie in Hotel St Azur, Malta.

Azur Hotel Malta is te boeken bij
SUNTIP | PRIJSVRIJ | DE JONG INTRA | BOOKING.COM | TRIVAGO

Azur Hotel, Malta: de kamers

Azur Hotel, St. Azur Hotel, Malta

Azur Hotel, St. Azur Hotel, Malta

Het Azur Hotel biedt heel fijne kamers. Ruim en comfortabel, ingericht met zachte en rustgevende tinten. Alle kamers hebben een zitje. Het St Azur Hotel heeft ook superior kamers en familiekamers, geschikt voor meer dan twee personen én deze kamers hebben ook een balkon. 

Azur Hotel, Malta: zwemmen & faciliteiten

Aqualuna Lido

Het Azur Hotel is één van de populairste hotels in Sliema. Niet zo vreemd, want als je hier logeert, maak je gratis gebruik van het Aqualuna Lido. Dit zwembad op een dakterras ligt aan de promenade van Sliema en heeft een geweldig uitzicht over de bedrijvige haven en de beroemde skyline van Valletta. Het hotel wordt in de wintermaanden verwarmd, perfect als je op een mooie dag in het najaar of voorjaar nog een duik wilt nemen. 

Hotel St Azur, Malta: de locatie

Om maar meteen met de deur in huis te vallen. Een hotel met een betere locatie op Malta is bijna niet te vinden. Het hotel ligt ontzettend centraal in Sliema. Dit stadje is één van de beste plekken om vakantie te vieren op Malta.

Sliema

Sliema: bekijk alle tips | Malta & Gozo

Sliema is één van de beste plekken voor een vakantie Malta. Het stadje heeft een heleboel faciliteiten, zoals een groot winkelcentrum en een heerlijke promenade met leuke bars en restaurants. Maar het is ook de beste plek om te verblijven als je Malta wilt verkennen. De bussen vanuit Sliema rijden, letterlijk, naar alle interessante plekken op het eiland. En vanuit Sliema spring je zo op de veerboot naar de hoofdstad Valletta. 

Valletta

Valletta, Malta

Je ziet de prachtige hoofdstad van Malta al liggen vanuit het zwembad van het hotel. En Valletta mag dan de kleinste hoofdstad van Europa zijn, het is echt een wonderschone stad die de moeite van het bezoeken waard is. En vanuit Sliema vaar je heel gemakkelijk, met de veerpont, in een kwartier naar Valletta. Dwaal door de barokke straten vol gekleurde balkons, ontek Fort St. Elma en sla natuurlijk de kathedraal niet over. Bekijk alle leuke tips voor een bezoek aan Valletta.

Mdina & Rabat

Mdina, Malta

Pak de bus vanuit Sliema om twee van de meest bijzondere plekken op het eiland te ontdekken. Mdina en Rabat, waar je binnen een halfuurtje bent. Mdina, ook wel The Silent City genoemd, is zonder twijfel de mooiste stad van Malta. Ommuurd, mysterieus, met prachtige straatjes. Sla het ernaast gelegen Rabat niet over, waar je bijzondere catacomben kunt bezoeken.

Marsaxlokk

Marsaxlokk, Malta

Neem de bus naar het lieflijke dorpje Marsaxlokk, één van de mooiste plekken op het eiland. Hier dobberen tientallen iconische, gekleurde vissersbootjes en eet je geweldig vis aan de promenade. Marsaxlokk staat ook bekend om de markt waar je de lekkerste streekproducten koopt. Het ontdekken waard.

Azur Hotel, Malta
Bewaar op Pinteres

Azur Hotel, Malta. Tips voor je vakantie bij Hotel St Azur, Malta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven