Malta

Een week Malta: de leukste tips voor 1 week Malta | Malta & Gozo

Eén week Malta: dit kun je allemaal doen

Een week Malta: dat is een fijn vooruitzicht. Gewoon lekker genieten van het goede weer en de mooie plekken van het eiland ontdekken. Benieuwd wat je allemaal kunt doen? Dit is een leuke planning voor een week Malta.

Palazzo Parisio, Malta | Vakantie Malta & Gozo

Ontdekken op Malta: Palazzo Parisio

Wil je een bijzondere bezienswaardigheid in Malta bekijken waar geen stromen toeristen op afkomen? Dan moet je beslist Palazzo Parisio bewonderen. Het is een onwaarschijnlijk, goed verscholen sprookjespaleis.

Dingen over Malta die je nog niet wist, de leukste feiten op de rijtje | Malta & Gozo

Dit wist je nog niet over Malta

Natuurlijk denk je bij Malta meteen aan goudgele stranden, duiken bij mooie rotsen en een azuurblauwe zee. Maar wist je bijvoorbeeld dat er een plek is op Malta waar geen auto’s mogen komen, dat het land eeuwenlang werd geregeerd door een bijzondere ridderorde of dat Hollywood Malta goed weet te vinden? Bekijk de leukste feiten …

Dit wist je nog niet over Malta Lees meer

Een dag cultuur snuiven op Malta: bekijk de tips | Malta & Gozo

Een dag cultuur snuiven op Malta

Tijdens je vakantie op Malta wil je natuurlijk genieten van de zon en de zee. Maar Malta heeft toch een bijzondere hoeveelheid bezienswaardigheden die je niet mag missen. Wil je tijdens een weekje Malta toch nog even wat cultureels doen? Geen punt natuurlijk. Ga een dag cultuur snuiven op Malta. 

Onbekende hotspots op Malta (foto met dank aan Bay.com.mt) | Malta & Gozo

6 onbekende hotspots op Malta

Denk je aan Malta, dan denk je waarschijnlijk meteen aan de Blue Lagoon, de hoofdstad Valletta en de schitterende prehistorische tempels. Maar er zijn ook onbekende hotspots op Malta, plekken waar toeristen niet of nauwelijks komen. Dit zijn de 6 meest bijzondere onbekende hotspots op Malta.

Scroll naar boven