Over Malta & Gozo

Welkom op Malta & Gozo: de leukste website met informatie om inspiratie op te doen en een heerlijke vakantie naar Malta en Gozo voor te bereiden en te plannen.

Om kort te gaan: Malta is het ideale vakantie eiland. Wist je dat Malta één van de meest zonnige bestemmingen van Europa is? Dus wanneer je ook zin hebt in een zonnige vakantie: met een vakantie naar Malta zit je eigenlijk altijd goed. De perfecte reistijd voor een vakantie naar Malta is van maart tot en met oktober.

Malta ligt op slechts een paar uur vliegen van Amsterdam en Brussel, dus voor je het weet lig je lekker in de zon. Of je nu met het hele gezin, met z’n tweetjes of een groep vrienden naar Malta wil: het eiland heeft voor ieder wat wils. Heerlijke stranden, veel cultuur en geschiedenis en geweldige restaurants.

Nog leuker: Malta is niet groot, maar er is wel genoeg te beleven. Het maakt eigenlijk niet zo veel uit waar je verblijft op het eiland, je kunt het heel gemakkelijk ontdekken met de huurauto of met de bus.

En sla Gozo niet over, het kleine eilandje dat bij Malta hoort. Gozo heeft een totaal ander karakter dan Malta: groener en rustiger. Dus als je houdt van afgelegen strandjes en baaien, wandelen, cultuur en geschiedenis: dan is Gozo voor jou.

Malta & Gozo wil je enthousiasmeren en informeren over Malta en Gozo, zodat je de perfecte vakantie kunt plannen. Je vindt hier informatie over de leukste en mooiste appartementen en hotels, bekende en onbekende bezienswaardigheden, bijzondere excursies, praktische tips en nog veel meer. Houd er rekening mee dat Malta & Gozo geen reisbureau is, dus geen vakantie voor je kan boeken. Maar op deze website vind je vast genoeg informatie om een heerlijke reis te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven