Malta

Vliegtickets Malta: boek goedkope vliegtickets Malta

Vliegtickets Malta: vind goedkope vliegtickets Malta | Malta & Gozo

Wil je een vakantie naar Malta plannen en ben je op zoek naar vliegtickets Malta? Geen probleem, want er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen die goedkoop naar Malta vliegen. Heb je zin in een vakantie Malta, lekker genieten van de zon, mooie stadjes bezoeken en een beetje cultuur snuiven? Bekijk dan hoe je goedkope vliegtickets Malta kunt boeken. 

Goedkope vliegtickets Malta

Op zoek naar vliegtickets Malta? Dan heb je keuze uit verschillende luchtvaartmaatschappijen. Als je rechtstreeks naar Malta vliegt, kun je binnen 3 uur vanaf zowel Eindhoven als Amsterdam naar Malta vliegen. Ook als je vanaf Düsseldorf of Brussel vliegt, ben je binnen ongevere 3 uur in Malta met een rechtstreekse vlucht.

Er zijn goedkope luchtvaartmaatschappijen die naar Malta vliegen, maar ook reguliere luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Malta. Vind je het niet erg om met een overstap te vliegen? Dan kun je ook weleens goedkope tickets vinden via Lufthansa of Austrian airlines.

Deze luchtvaartmaatschappijen bieden vanaf Amsterdam of Eindhoven vliegtickets Malta aan, je vliegt dan rechtstreeks:

Goedkoop vliegticket Malta? Wanneer boeken?

Over het algemeen kun je goedkope vliegtickets Malta vinden als je zo’n 8 weken van te voren boekt. Maar ja, soms wil je nu eenmaal langer van te voren je vakantie plannen, dus dan wil je ook eerder je vliegticket boeken. Wist je dat je vaak goedkope vliegtickets Malta kunt vinden als je op dinsdag vertrekt en op zaterdag terug vliegt? Op deze dagen zijn de vliegtickets over het algemeen het goedkoopst.

De goedkoopste maanden om naar Malte te vliegen zijn april, mei, juni en september.

Wat kosten vliegtickets Malta?

Je kunt eens geluk hebben met een goede aanbieding. Ryanair heeft al enkeltjes Malta vanaf €45 en Transavia vanaf €54. Als je nog rekening houdt met boekingskosten en eventuele extra’s, dan kun je waarschijnlijk wel een retourticket Malta boeken tussen de €120 en €150. Maar de gemiddelde prijs van vliegtickets Malta liggen tussen de €200 en €250 retour.

Wil je op vakantie naar Malta met een baby? Lees dan de tips in het artikel Malta met baby.

Complete vakantie Malta boeken

Vaak is het goedkoper om je vliegticket Malta en accommodatie tegelijk te boeken. Grote reisaanbieders kunnen namelijk zowel vliegtickets, hotels en resorts groot inkopen en kunnen op deze manier de prijzen laag houden. Als je op zoek bent naar een goedkope vakantie naar Malta, dan is het een goed idee om je vlucht en accommodatie in één te boeken. Je kunt goedkope vakanties Malta vinden bij bijvoorbeeld:

Wil je toch liever zelf je vakantie naar Malta samenstellen? Geen probleem natuurlijk. Vergelijk dan eerst goedkope vliegtickets Malta. Vervolgens ga je op zoek naar een leuk hotel of appartement op Malta. Wil je niet te veel uitgeven? Bekijk dan de leukste goedkope hotels op Malta. Het Ramla Bay Resort is bijvoorbeeld echt een aanrader.

Kun je ook vliegen naar Gozo?

Nee, helaas kun je niet naar Gozo vliegen. Je vliegt naar Malta, neemt je huurauto, een taxi of de bus (nr 1) naar de haven Iċ-Ċirkewwa en vaart daar over naar Gozo.

Lees meer over Malta

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

    Laat een reactie achter